Τη δέκατη διοργάνωσή του εορτάζει φέτος το Πανόραμα Design, το μοναδικό ετήσιο συνέδριο για τo σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας στην Ελλάδα.


To πρόγραμμα του δέκατου Πανοράματος Design περιλαμβάνει πολλά σημαντικά ονόματα, που άφησαν το στίγμα τους στην ελληνική (και όχι μόνο σκηνή), κάποιες "εκπλήξεις", διαμορφώθηκε σε συνεργασία με τη σχεδιαστική κοινότητα (βάσει απαντήσεων σε σχετικό ερωτηματολόγιο) και θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

΄Εως τότε, όμως και σύμφωνα με την παράδοση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, έχει ξεκινήσει ήδη η προπώληση των εισιτηρίων. Φέτος, η λογική των τιμών θα ακολουθήσει τις "εκατοντάδες". Χθες, πρώτη μέρα της διάθεσης εισιτηρίων με έκπτωση 50%, η πρώτη εκατοντάδα εξαντλήθηκε σε 4 ώρες και 7 λεπτά. Σήμερα συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων της δεύτερης εκατοντάδας (με έκπτωση 40%).

Στην τρίτη εκατοντάδα θα γίνει η ανακοίνωση του προγράμματος, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για μεμονωμένες ημέρες, καθώς και οι εκπτώσεις (35%) για φοιτητές, ανέργους και μέλη της Ένωσης Γραφιστών.

Το δέκατο Πανόραμα Design θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Τεχνών στο ACS.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.designpanorama.com

Login to post comments

Log In

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; / Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;