Τι είναι το World of Crafters;


Είναι η πρώτη ημερίδα (τύπου συνέδριο, αλλά για μια ολόκληρη ημέρα) στην Ελλάδα με θέμα το crafting (crafts= χειροτεχνίες) και πως μπορείς να το κάνεις επάγγελμα (και με επιτυχία μάλιστα!)

Σε ποιούς απευθύνεται;
Λίγο πολύ απευθύνεται σε όλους και όλες! Ερασιτέχνες χειροτέχνες που θέλουν να προχωρήσουν σε μια πιο επαγγελματική βάση, επαγγελματίες χειροτέχνες που θέλουν να εξελίξουν και να προωθήσουν σωστά την δουλειά τους, λάτρεις της φιλοσοφίας του χειροποίητου που αγαπούν να ακούν success stories (και θα έχουμε μπόλικα από αυτά), νέους και νέες που ψάχνουν και ψάχνονται! Όλοι θα είναι εκεί!

Γιατί σαίτες;
Όλοι έχουμε υπάρξει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας crafters. Τη στιγμή που έσκισες τη σελίδα από το τετράδιο και δίπλωσες την πρώτη σου σαίτα, μπήκες κι εσύ στον κόσμο των crafts. Η σαίτα αυτή συμβολίζει τις δημιουργίες σου, αλλά και την ψυχή που βάζεις σε αυτές. Στο World of Crafters θέλουμε να σε βοηθήσουμε να σκεφτείς πως θα φτιάξεις την σαίτα σου, να την δουλέψεις σωστά και να την βοηθήσεις να ταξιδέψει όσο κοντά ή μακριά εσύ ονειρεύεσαι! Εμείς σου δίνουμε την έμπνευση και τα εργαλεία για να απογειώσεις την ιδέα σου!

Τι χρειάζεται να γνωρίζω;
Πότε; Σάββατο 29 Μαρτίου 2014, 11.00 - 21.00
Πού; Θέατρο κολλεγίου Pierce, Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Αγ. Παρασκευή)
Περισσότερες πληροφορίες: www.worldofcrafters.gr

 

Login to post comments

Contact Get in touch with us

Creativity

Athens, Code 15122

Phone : 6944.55.99.22

from 9 a.m. to 9 p.m.

FacebookTwitterG+LinkedinPinterest

Log In

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; / Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;