Εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz έχουν επιλέξει, κατά καιρούς, να φωτογραφηθούν στο σπίτι τους, παρουσιάζοντας στον φακό τον αγαπημένο τους χώρο.
Φωτογραφίες & κείμενα περιοδικό Celebrity.


Ελισάβετ Μουτάφη
Μιλώντας για το σπίτι της, η Ελισάβετ Μουτάφη δήλωσε: «Είναι αρκετά μεγάλο για ένα άτομο, αλλά ήθελα να είμαι άνετα. Στη βεράντα μου δεν υπάρχουν μόνο λουλούδια αλλά και δέντρα. Έχω μια ελιά και μια πορτοκαλιά. Το μόνο κακό είναι ότι το πρωί έχει πολύ θόρυβο λόγω της Πατησίων, αλλά με τον καιρό το συνηθίζεις».
home moutafi1
home moutafi2
home moutafi3
home moutafi4Χρήστος Λούλης
 Μιλώντας στο Madame Figaro για το σπίτι του, ο Χρήστος Λούλης θυμήθηκε μία απ'τις πιο ωραίες στιγμές του εκει: «Όταν σκάει φεγγάρι πάνω από τον Λυκαβηττό και ιδίως αν είναι και πανσέληνος, βάφονται όλα λευκά, λες κι έχει χιονίσει. Παίζει το φως, στα λουλούδια, στις καρέκλες, στα πλακάκια. Μια χειμωνιάτικη νύχτα που έριχνε χιόνι πυκνό, βγήκαμε αξημέρωτα στο μπαλκόνι, ήταν όλα κάτασπρα, κι επειδή το χιόνι είναι και ηχομονωτικό, δεν άκουγες τίποτα, έβλεπες μόνο λευκό παντού, νύχτα μαγεμένη, φωτεινή».
home loulis1
home loulis2
home loulis3
home loulis4
home loulis5
home loulis6


Νίκος Αποστολόπουλος
Σχεδιαστής γαρ, ο Νίκος Αποστολόπουλος δε θα μπορούσε να μην βάλει την δική του πινελιά στη διακόσμηση του σπιτιού του. Μόνο που η πινελιά αυτή δεν ήταν μόνο μία. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ασχολήθηκε εξ ολοκλήρου με το διαμέρισμά του, από τη σχεδίαση των χώρων μέχρι την επιλογή των αντικειμένων τα οποία προέρχονται από τις αποδράσεις του στο εξωτερικό που αποπνέουν έναν εξωτικό αέρα.
home apostol1
home apostol2
home apostol3
home apostol5
home apostol4


Πέτρος Μπουσουλόπουλος
 Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος μίλησε στο Celebrity για το διαμέρισμά του και την περιοχή στην οποία βρίσκεται, το Γκάζι: «Είναι μια περιοχή που τα έχει όλα. Όταν θέλω να βγω σε ένα μπαράκι μπορώ να πάω με τα πόδια, δεν χρειάζεται να μπω στο αυτοκίνητο και μετά να ψάχνω με τις ώρες να παρκάρω. Είναι μια περιοχή που έχει ζωή όλες τις ώρες και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει».
home bousoul1
home bousoul2
home bousoul4
home bousoul5
home bousoul6

Login to post comments

Log In

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; / Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;